Accidental Husband, The

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Griffin Dunne med skuespillerne Lindsey Kraft, Sarita Choudhury, Jeffrey Dean Morgan, Brooke Adams fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Dr. Emma Lloyd er en såkaldt kærlighedsekspert. Hver dag sluger New Yorks radiolyttere hendes kyndige vejledning og følger hendes råd - om alt fra bryllupskager til smertefulde hævnmetoder! Men da hun en dag giver det forkerte svar til den forkerte kvinde, får kærlighedseksperten en alvorligt vred og alvorligt lækker brandmand på nakken. Og så viser kærligheden sig fra sin mest usandsynlige og uforudsigelige side!

Accidental Husband, The

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel The Accidental Husband
Instruktør Griffin Dunne
Udgivelsesår 2008
Tags hævn(revenge), blondine(blonde), bryllup(wedding), indiske(indian), romantisk komedie(romantic comedy), sekretær(secretary), fiktive ægteskab(fictitious marriage), radio værten(radio host), Smuk kvinde(beautiful woman)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film