family jewels

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Chris D'Arienzo med skuespillerne Patrick Wilson, Jean Smart, Missi Pyle, Colin Hanks fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Barry Munday vågner op på hospitalet efter at være blevet overfaldet i en biograf. Han får den utrolige besked, at han har mistet begge sine testikler. Ting og sager bliver ikke bedre af, at en kvinde, som han ikke kan huske at han har haft sex med, hævder at han er far til hendes ufødte barn.

family jewels

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel family jewels
Instruktør Chris D'Arienzo
Udgivelsesår 2010
Tags brev(letter), baseret på roman(based on novel), graviditet(pregnancy), læge(doctor), Kastration(castration), faderskab(paternity), testikler(testicles), lamborghini, luft guitar(air guitar), genital kønsorganer(genital mutilation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere