Værelse med udsigt

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af James Ivory med skuespillerne Fabia Drake, Rosemary Leach, Joan Henley, Julian Sands fra 1985

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Instruktøren James Ivory har filmatiseret en smuk og livsbekræftende historie om skik og brug i det gamle England baseret pa den berømte roman af E.M. Forster fra 1908. Helena Bonham Carter spiller den unge engelske kvinde Lucy Honeychurch. Da Lucy og hendes anstandsdame Charlotte Bartlett rejser til Firenze møder de den ukonventionelle englænder Mr. Emerson og hans romatiske, men ulykkelige søn George. George begår den frygtlige fejl at kysse Lucy på en skovtur i bjergene udenfor Firenze. Charlotte skynder sig tilbage til England med Lucy.

Værelse med udsigt

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel A Room with a View
Instruktør James Ivory
Udgivelsesår 1985
Tags Kys(kiss), Bed og morgenmad sted(bed and breakfast place), Firenze(florence)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film