Lady In The Water

Er en Fantasy, Kriminal, Thriller film instrueret af M. Night Shyamalan med skuespillerne Jared Harris, Bryce Dallas Howard, Bob Balaban, Cindy Cheung fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Cleveland Heep lever et stille liv som vicevært, indtil han en dag støder på den mystiske kvinde Story, der tilsyneladende bor under bygningens svømmepøl. Story viser sig at være en vandnymfe, der er holdt fanget i denne verden af onde væsner. Cleveland og resten af ejendommens beboere beslutter at hjælpe Story med at vende tilbage til sin egen verden. Undervejs opdager de, at deres eget liv ikke er helt, hvad de troede.

Lady In The Water

Detaljer

Genre Fantasy, Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel Lady in the Water
Instruktør M. Night Shyamalan
Udgivelsesår 2006
Tags aftercreditsstinger, svømning pool(swimming pool), Fortune Teller, religion og overnaturlige(religion and supernatural), overnaturlige beføjelser(supernatural powers), helvede(hell), mytiske væsen(mythical creature), Nixe
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film