Coco før Chanel

Er en Biografi, Drama film instrueret af Anne Fontaine med skuespillerne Fabien Béhar, Audrey Tautou, Bruno Abraham-Kremer, Marie Gillain fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
159 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
159 kr Altid Se nu

Plot

Storslået biografi-skildring med Audrey Tautou i titelrollen som Coco Chanel, den verdensberømte modeskaber. Filmen følger Chanels liv fra fattig børnehjemsbarn til jobbet som syerske til ikon i modeindustrien. I begyndelsen af 1900-tallet blev Chanel kendt for sine dristige og unikke kreationer.

Coco før Chanel

Detaljer

Genre Biografi, Drama
Originaltitel Coco avant Chanel
Instruktør Anne Fontaine
Udgivelsesår 2009
Tags kvinde direktør(woman director), mode designer(fashion designer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film