Hobbitten: Femhæreslaget

Er en Action, Fantasy, Eventyr film instrueret af Peter Jackson med skuespillerne Martin Freeman, Dean O'Gorman, Mikael Persbrandt, Benedict Cumberbatch fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Dværgene har tilbageerobret Det Ensomme Bjerg og dets skatte, men en voldsom og ødelæggende kraft er vækket til live, og den ildspyende drage Smaug retter sin vrede mod forsvarsløse mænd, kvinder og børn. Tilbage i bjerget er Thorin blevet besat af den tilbagevundne skat, og han sætter både venskab og ære over styr for at rage til sig.

Hobbitten: Femhæreslaget

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel Hobbit: The Battle of the Five Armies
Instruktør Peter Jackson
Udgivelsesår 2014
Tags Slaget(battle), elvere(elves), korruption(corruption), Dragon, sværd og sorcerery(sword and sorcerery), dværge(dwarves), usandsynligt venskab(unlikely friendship), Midgård (tolkien)(middle-earth (tolkien)), midten jorden(middle earth), Hobbitten(hobbit), Orcs, hobbitter(hobbits), Epic Slaget(epic battle)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film