The Reader

Er en Romantik, Drama film instrueret af Stephen Daldry med skuespillerne Heike Hanold-Lynch, Lena Olin, Susanne Lothar, Alexandra Maria Lara fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
109 kr Altid Se nu

Plot

Den midaldrende tyske advokat Michael Berg genkalder sig sit livslange bekendtskab med Hanna Schmitz - et forhold, som han aldrig har røbet for nogen af sine nærmeste. Første gang, Michael mødte Hanna, var i 1958, hvor han var femten, og hun var 36. De havde en turbulent kærlighedsaffære hen over sommeren. Det var altid Hannah, der satte dagsordenen for deres møder: Først skulle han læse højt for hende, og derefter skulle de dyrke elskov. Den næste gang, han mødte hende, var i 1966, da han som jurastuderende overværede en retssag mod nazistiske krigsforbrydere, nærmere bestemt seks kvinder, som havde været SS-koncentrationslejrvagter.

The Reader

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel The Reader
Instruktør Stephen Daldry
Udgivelsesår 2008
Tags Tyskland(germany), krig forbrydelser(war crimes), retssag(trial), kvinde fangen(female prisoner), loven studerende(law student), Oscar vinder 2008(Oscar winner 2008)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film