Far Til Fire

Er en Familie film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Ib Schønberg, Hugo Herrestrup, Poul Thomsen, Jørgen Reenberg fra 1953

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Hverdagsskildring om en alenefar med fire børn, hvoraf den ældste datter, Søs, fører huset. Søs går ind i mellem i byen med Peter. I forbindelse med Oles skolegang kommer hun i forbindelse med hans lærer Jørgen Stæhr. Efterhånden udvikler kærligheden mellem dem, særlig efter at Søs og Jørgen sammen har deltaget i børnehjælpsdagen. Som stamgæst i huset ses ofte Onkel Anders, ligesom nabokonen fru Sejersen ofte kommer på besøg under forskellige påskud.

Far Til Fire

Detaljer

Genre Familie
Originaltitel Far til fire
Instruktør Alice O'Fredericks
Udgivelsesår 1953
Tags børn(children), familie relationer(family relationships), baseret på spille(based on play), enkelt far(single father), enkelt forælder(single parent), såret barn(injured child)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film