Kvinden Fra Brest

Er en Biografi, Drama film instrueret af Emmanuelle Bercot med skuespillerne Olivier Pasquier, Benoît Magimel, Isabelle Giordano, Gilles Treton fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
119 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu
129 kr Altid Se nu

Plot

Filmen er baseret på den sande historie om lungelægen Iréne Frachon, der arbejder på et hospital i byen Brest. Lægen opdager en sammenhæng mellem dødsfald hos patienter, og indtagelsen af lægemidlet Mediator, som var udbredt i forbindelse med behandling af diabetes i Frankrig midt i 00erne.

Kvinden Fra Brest

Detaljer

Genre Biografi, Drama
Originaltitel La Fille De Brest
Instruktør Emmanuelle Bercot
Udgivelsesår 2016
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere