My Life Without Me

Er en Romantik, Drama film instrueret af Isabel Coixet med skuespillerne Maria de Medeiros, Amanda Plummer, Kenya Jo Kennedy, Jo Kennedy fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu

Plot

Ann er en 23-årig canadisk kvinde, der bor sammen med sine to små døtre og sin mand. Den lille familie bor i en campingvogn i Anns mors baghave, og alt er tilsyneladende lykkeligt. En dag får Ann diagnosen kræft. Hun har kun to måneder tilbage at leve i. Hun beslutter sig for at skjule sandheden og benytte den resterende tid på at forberede sin familie på et liv uden hende. Hun laver en lang liste over det, hun skal arrangere før sin død - blandt andet at finde en ny hustru til sin mand samt at lave fødselsdagshilsner på bånd til sine børn, så de får en hilsen hver eneste fødselsdag, til de bliver 18 år. Men ikke mindst vil Ann finde sig en elsker: Hun fik sit første barn som 17-årig og er gift med den eneste mand, som hun nogen sinde har kysset. Så også på dette område, har hun noget, hun skal nå? I de sidste måneder af sin tilværelse udvikler Ann en appetit på livet og en intensitet, som hun aldrig tidligere har oplevet.

My Life Without Me

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel My Life Without Me
Instruktør Isabel Coixet
Udgivelsesår 2003
Tags døende og død(dying and death), kvinde direktør(woman director), datter(daughter), hemmelighed Kærlighed(secret love), mor datter forholdet(mother daughter relationship), farvel(farewell), ansvar(responsability), nat Skift(night shift)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film