Mor bag rattet

Er en Familie , Komedie film instrueret af Erik Dibbern med skuespillerne Pouel Kern, Michael Sprehn, Bodil Steen, Paul Hagen fra 1965

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu

Plot

Lykke Jepsen har et problem. Ingen kvinde i familien har nogensinde fået lov til at køre bil efter at Lykkes mor i bilens barndom kørte noget så forskrækkeligt. Nu vil Lykke dog lære at køre. I smug tager hun køretimer, således at hun kan overraske hele familien med sine færdigheder ud i trafikken. Familien plus venner er samlet i sommerhuset og pludselig skal mor bag rattet for at redde familiens ære. Endelig er det forrygende lystspil Mor Bag Rattet ude digitalt. Filmen har ikke været tilgængelig siden den kunne lejes på VHS tilbage i 80'erne. Manuskriptet til filmen er skrevet efter en roman af Lise Nørgaard, der også har skrevet Matador.

Mor bag rattet

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Mor bag rattet
Instruktør Erik Dibbern
Udgivelsesår 1965
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere