Vild med Mary

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Peter Farrelly med skuespillerne Lin Shaye, Willie Garson, Jeffrey Tambor, Brett Favre fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Ted har svært ved at glemme den pige, har var forelsket i, da han gik i skole, nemlig Mary. Spørgsmålet er nu, hvad der sker, da han sætter en privatdetektiv til at finde ud af, hvor Mary befinder sig!

Vild med Mary

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel There's Something About Mary
Instruktør Peter Farrelly, Bobby Farrelly
Udgivelsesår 1998
Tags STALKER, kirurg(surgeon), romantisk komedie(romantic comedy), erklæring i titel(statement in title), tabu(taboo), drøm Pige(dream girl), Screwball komedie(screwball comedy), frisbee, Troubadour, brutto ud komedie(gross out comedy), mental retardering(mental retardation), intellektuel handicap(intellectual disability)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere