Noget i luften

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Michael Asmussen med skuespillerne Dejan Cukic, Dejan Čukić, Kristian Boland, Phillip Sanford Brigham fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
- Dansk
119 kr Altid Se nu

Plot

Filmen 'Noget i luften' er en dansk, romantisk julekomedie. Pernille (Line Kruse) har altid haft en helt særlig evne – en mærkelig fornemmelse af, at noget vil ske, så hun starter med hjælp fra sin veninde Sidsel (Linda P.) som clairvoyant, og hendes første klient bliver den charmerende Daniel (Robert Hansen). Daniel er journalist og er gået undercover, da hans chef - og kommende svigerfar – har sat ham til at skrive en fup eller fakta artikel om clairvoyance. For Daniel og Pernille bliver det kærlighed ved første blik – de opdager det bare ikke selv og har i øvrigt begge kærester.

Noget i luften

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Noget i luften
Instruktør Michael Asmussen
Udgivelsesår 2012
Tags Urban liv(urban life), jul(christmas), Danmark(denmark), København(copenhagen), store City(big city)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film