Guess Who

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Kevin Rodney Sullivan med skuespillerne Paula Newsome, Bernie Mac, Nicole Sullivan, Judith Scott fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

I denne genindspilning af Stanley Kramers Gæt hvem der kommer til middag om racefordomme tæt inde på familielivet, er farverne byttet om. I den nye udgave er pigen (Jessica Cauffiel) sort, og fyren (Ashton Kutcher) hvid. Theresas far (Bernie Mac) har ikke noget imod sin datters nye bekendtskab, Simon, da denne har "alle papirerne" i orden. Simon modtages med temmelig åbne arme, lige indtil han kommer til at sige, at han og Theresa vil giftes.

Guess Who

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Guess Who
Instruktør Kevin Rodney Sullivan
Udgivelsesår 2005
Tags sort folk(black people), jalousi(jealousy), forældre-in-law(parents-in-law), problemer med(trouble), forlovede(fiancée)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film