tre finder en kro

Er en Komedie, Diverse film instrueret af Jon Iversen med skuespillerne Astrid Villaume, Johannes Meyer, Preben Mahrt, Peter Malberg fra 1955

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Romantisk lystspil om krodatteren Ingrid og godsejeren Karsten, der elsker hinanden. Ingrid's far er stærkt imod forbindelsen p.g.a. en begivenhed, der er 40 år gammel - godsets økonomiske problemer gør ikke just sagen bedre. Så ankommer der tre meget forskellige mennesker til kroen. Digteren Ole, højesteretssagføreren Aagesen og plattenslageren Blanquet. Med deres mellemkomst klarer godsejeren både sine økonomiske problemer og får sin Ingrid.

tre finder en kro

Detaljer

Genre Komedie, Diverse
Originaltitel tre finder en kro
Instruktør Jon Iversen
Udgivelsesår 1955
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere