Interrogation

Er en Action, Thriller film instrueret af Stephen Reynolds med skuespillerne Keanu Lam, Mitchell Kummen, Jana Mitsoula, Yee Jee Tso fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Det er højsæson i Las Vegas, og lykkejægere fra hele verden valfarter til for at score den store gevinst i et af byens mange casinoer. Men forventninger og glæde afløses af panik og angst, da en bombe sprænger og skaber død og ødelæggelse. Den gådefulde Vasti tager ansvaret for udåden og meddeler, at flere attentater er i vente. FBI indkalder den professionelle forhørsleder Lucas Nolan for at presse ham for info, men ingen har forberedt ham på graden af den djævelskab, som Vasti har planlagt.

Interrogation

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel Interrogation
Instruktør Stephen Reynolds, TBA
Udgivelsesår 2016
Tags FBI agent, trussel(threat), forhørsleder(interrogator)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere