de 5 får problemer

Er en Familie film instrueret af Mike Marzuk med skuespillerne Neele-Marie Nickel, Eva Paludan, Valeria Eisenbart, Elias Strube fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

*DANSK TALE* Georg, Julian, Dick, Anne og hunden Timmy er for første gang alene på campingferie. Her møder de drengen, Hardy, der opfører sig lidt underligt. Hvad der skulle have været en helt almindelig sommerferie ændrer sig hurtigt, da Dick bliver kidnappet. Det står hurtigt klart for De 5 mysterieløsere, at det slet ikke var Dick, men Hardy som kidnapperne var ude efter. Men hvorfor? Dette bliver starten på et nyt De 5-eventyr fyldt med mysterier, lurende fare, smukke juveler, mørke grotter og onde skurke.

de 5 får problemer

Detaljer

Genre Familie
Originaltitel de 5 får problemer
Instruktør Mike Marzuk
Udgivelsesår 2013
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere