Til jackpot os skiller

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Tom Vaughan med skuespillerne Rob Corddry,Lake, Treat Williams, Krysten Ritter, Zach Galifianakis fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Joy og Jack kender ikke hinanden, men står begge ved et afgørende vendepunkt i deres liv: Hun er blevet droppet af sin stivstikker af en kæreste; han er blevet fyret af sin egen far! Begge tager de til Las Vegas for at koble af. Tilfældighedernes spil fører de to sammen, og selv om sympatierne mildest talt ikke er gensidige, kaster de sig sammen ud i det vilde natteliv. Og næste morgen vågner Joy og Jack og kan til deres forbløffelse konstatere, at de i festens rus også har giftet sig med hinanden. Under en heftig diskussion er ingen af dem i tvivl: Den vielse skal straks annulleres. Men så tager Jack en 25-cent, som tilhører Joy, og stopper den i den enarmede, som hun har stået ved og spillet. Og bingo: han vinder en jackpot på tre mio. dollars.

Til jackpot os skiller

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel What Happens in Vegas
Instruktør Tom Vaughan
Udgivelsesår 2008
Tags Hotel, Casino, rivalisering(rivalry), bryllup(wedding), romantisk komedie(romantic comedy), Las Vegas, roommate, fiktive ægteskab(fictitious marriage), Las Vegas Nevada
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film