Monster High - Electrified

Er en Animation film instrueret af Avgousta Zourelidi med skuespillerne Celeste Henderson, Michael Sorich, Cassandra Morris, Larissa Gallagher fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
109 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
- Engelsk
109 kr Altid Se nu
- Dansk
119 kr Altid Se nu

Plot

*DANSK TALE* Da Clawdeen drømmer om at åbne en skønhedssalon for monstre og 'normale', har Frankie det perfekte sted - et forladt kraftværk uden for byen. Men ideen slår gnister, da Moanica planlægger at ødelægge det hele og erstatte fejringen med noget lidt mere chokerende. Heldigvis har monstrene et hemmeligt våben på deres side - Twyla, datteren af Boogey Man, og det perfekte monster til at afdække ethvert mysterium. Twyla og hendes monstervenner må nu forpurre Moanicas planer, skrue op for deres outfts, redde de 'normale's by fra mørket - og åbne den mest voltastiske salon nogensinde.

Monster High - Electrified

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel Monster High: Electrified
Instruktør Avgousta Zourelidi
Udgivelsesår 2017
Tags Monster høj(monster high), draculaura, mattel
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere