walk, the

Er en Biografi, Thriller, Drama film instrueret af Robert Zemeckis med skuespillerne Adam Bernett, Karl Graboshas, Darrell Lee-Izeard, Stuart Fink fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
89 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
- Engelsk
89 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

'The Walk' foregår i 1974 og er den sande historie om franskmanden Philippe Petit, der drømmer om at gå på line mellem de to World Trade Center-tårne. Petit rejser til New York og rekruterer et hold af vovehalse, der skal hjælpe ham med at udføre sit vanvittige stunt. Selve lineakten må han udføre alene, men missionen kræver detaljeret planlægning på niveau med et større kup. Det er nemlig ikke kun tæt på umuligt og dødsensfarligt at balancere 412 meter oppe i luften, det er også særdeles ulovligt.

walk, the

Detaljer

Genre Biografi, Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel walk, the
Instruktør Robert Zemeckis
Udgivelsesår 2015
Tags 1970s, baseret på True historie(based on true story), skyskraber(skyscraper), planlægning(planning), balancegang(tightrope), verden handel Center(world trade center)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film