Status Update

Er en Fantasy, Komedie film instrueret af Scott Speer med skuespillerne Maria J. Cruz, Maude Green, Gregg Sulkin, Martin Donovan fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
159 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
159 kr Altid Se nu

Plot

Det er aldrig nemt at flytte skole - specielt ikke når man som Kyle får smadret sin mobiltelefon på første skoledag af skolens sejeste klike. Da Kyle får en ny mobiltelefon, har den en mystisk, magisk social media-app, som giver Kyle mulighed for at ændre på skolens hierarki. Med app’en går Kyles statusopdateringer pludselig i opfyldelse, så han kan synge og danse som Bruno Mars, vinde pigernes opmærksomhed og blive anfører af skolens ishockeyhold. Hans nyvundne status og popularitet er dog ikke omkostningsfri, for kan Kyle holde fast i sig selv, når alle hans ønsker går i opfyldelse?

Status Update

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie
Originaltitel Status Update
Instruktør Scott Speer
Udgivelsesår 2018
Tags høj skole(high school), skilt forældre(divorced parents), sociale medier(social media), nye kid(new kid), teenager, app
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere