Beetlejuice

Er en Fantasy, Komedie film instrueret af Tim Burton med skuespillerne Tony Cox, Susan Kellermann, Dick Cavett, Maree Cheatham fra 1988

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
139 kr Altid Se nu

Plot

Barbara og Adam Maitland bliver dræbt ved en bilulykke og ender som spøgelser. Nu skal de hjemsøge deres skønne gamle hus i New England til evig tid. Da den yuppie-agtige familie Deetz køber huset, er freden forbi. Barbara og Adam er et par alt for rare og uskadelige spøgelser, og alle deres forsøg på at jage Deetz-familien væk mislykkes. Til sidst må de bede et andet spøgelse, Beetlejuice, om hjælp. Da denne "freelance bio-eksorcist" dukker op, bliver der for alvor ballade.

Beetlejuice

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie
Originaltitel Beetlejuice
Instruktør Tim Burton
Udgivelsesår 1988
Tags teenage Pige(teenage girl), minister, Giant slange(giant snake), skelet(skeleton), Calypso, kunst(arts), efterliv(afterlife), barn bruden(child bride), besiddelse(possession), Surrealisme(surrealism), Ghost
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film