The Man with the Iron Heart

Er en Action, Krig, Biografi film instrueret af Cédric Jimenez med skuespillerne Thomas M. Wright, Jack Reynor, Gilles Lellouche, Steve Evets fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

I 1942 er Det Tredje Rige er på sit højeste, og den tjekkiske modstandsbevægelse i London planlægger at slå nazi-lederen Reinhard Heydrich ihjel. Operationen får navnet Anthropoid, og to unge rekrutter bliver sendt til Prag for at myrde lederen af SS og Gestapo.

The Man with the Iron Heart

Detaljer

Genre Action, Krig, Biografi, Thriller
Originaltitel The Man with the Iron Heart
Instruktør Cédric Jimenez
Udgivelsesår 2017
Tags baseret på roman(based on novel), verden krig II(world war ii), nazisterne(nazis), mordet(assassination), operation anthropoid
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere