Woman Walks Ahead

Er en Western, Historisk, Biografi film instrueret af Susanna White med skuespillerne Jacob Browne, Willy RunsAbove, Rod Rondeaux, Rick Tadra fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
149 kr Altid Se nu

Plot

Catherine Weldon (Jessica Chastain), en kunstner fra New York, rejser I 1890’erne alene til North Dakota for at male et portræt af Sitting Bull (Michael Greyeyes). Hendes ankomst mødes med fjendtlighed fra officeren (Sam Rockwell) for den amerikanske hær. Han har udstationeret tropper rundt om Lakota-reservatet for at tvinge de indfødte til at underskrive en kontrakt der forlanger at de opgiver det meste af deres land. Da Catherine og Sitting Bull kommer nærmere ind på hinanden, bliver ikke blot deres venskab, men også Sitting Bulls liv truet af regeringsstyrkerne. Catherine bliver engageret i kampen om at sikre en af de sidste frie indianerstammer retten til deres land.

Woman Walks Ahead

Detaljer

Genre Western, Historisk, Biografi, Drama
Originaltitel Woman Walks Ahead
Instruktør Susanna White
Udgivelsesår 2018
Tags biografi(biography), 19. århundrede(19th century), Native amerikansk(native american), baseret på True begivenheder(based on true events), Nord Dakota(north dakota), Sioux, sidder Bull(sitting bull), indfødte folk(indigenous peoples), native amerikansk reservation(native american reservation), lakota stammen(lakota tribe), kvinde maler(woman painter)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere