tourist trap

Er en Gyser, Thriller film instrueret af David Schmoeller med skuespillerne Dawn Jeffory, Arlecchino, Chuck Connors, Jocelyn Jones fra 1979

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Fire venner er på vej på udflugt, da deres bil bryder sammen midt i ødemarken. En af de fire går efter hjælp, men da han ikke dukker op igen, drager vennerne ud for at se, om de kan finde ham. Snart møder de den venlige Mr. Slausen, der tilbyder at hjælpe dem med at få bilen repareret, og de tager med ham tilbage til hans nedlagte voksmuseum. Mens Mr. Slausen og en af de unge tager af sted for at forsøge at få ordnet bilen, beslutter de tilbageværende piger sig for, på trods af Mr. Slausens advarsler, at kigge nærmere på museet for at finde en telefon. Men det skal snart vise sig, at være en meget dum beslutning. Tourist Trap er en unik og overset filmperle, der indeholder alle de elementer, som man kan ønske sig af en skrækfilm fra 70'erne.

tourist trap

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel tourist trap
Instruktør David Schmoeller
Udgivelsesår 1979
Tags teenagere(teenagers), mannequin, psykopat(psychopath), mord(murder), Museum, blod(blood), venner(friends), dæmon(demon), slasher, maske(mask), Cult, beføjelser(powers), voks(wax), telekinetic, teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film