Babe: Pig In the City

Er en Fantasy, Drama film instrueret af George Miller med skuespillerne Adam Goldberg, Eddie Barth, Magda Szubanski, James Cromwell fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
189 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
- Dansk
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Dansk
- Engelsk
189 kr Altid Se nu

Plot

I denne fortsættelse tager de tre musketerer Babe, Ferdy og fru Hoggett på et felttog til en stor by, hvor det til trods for utrolige forhindringer lykkes dem at forvandle fjender til venner, skaffe nok penge til at redde gården og slå de to verdener sammen til én.Det er endnu en gang Babes gode og vedholdende hjerte, der gør miraklerne mulige.

Babe: Pig In the City

Detaljer

Genre Fantasy, Drama
Originaltitel Babe: Pig in the City
Instruktør George Miller
Udgivelsesår 1998
Tags hund(dog), Farm, mangel på af penge(shortage of money), taler dyr(talking animal), taler hund(talking dog), gris(pig), Grisling(piglet), taler gris(talking pig), chimpanse(chimpanzee), piggy Bank
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere