nattens engel

Er en Diverse, Gyser film instrueret af Shaky González med skuespillerne Tomas Villum Jensen, Maria Stokholm, Karin Rørbeck, Beate Bille fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Rebecca, hendes kæreste Mads og hendes bedste veninde Charlotte ankommer til et gods med en stor, skummel hovedbygning. Rebecca, der er nysgerrig af natur, har arvet godset efter sine bedsteforældre, og da hun ikke har nogen familie, prøver hun at finde frem til sine rødder. Derfor har hun medbragt en mystisk, gammel bog - Nattens engel - der beskriver vampyren Ricos liv. Rico viser sig til de to andres vantro at være Rebeccas tiptip-oldefar, der i lang tid har været forsvundet og glemt.

nattens engel

Detaljer

Genre Diverse, Gyser
Originaltitel nattens engel
Instruktør Shaky González
Udgivelsesår 1998
Tags mus(mouse), Angel, horror, vampyr(vampire), København(copenhagen), bog(book), dansk horror(danish horror)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film