min søsters børn vælter byen

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Annelise Reenberg med skuespillerne Jytte Elga Olga, Jan Priiskorn Schmidt, William Rosenberg, Ib Christensen fra 1968

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Politiassistent Møller´og psykiateren Dr. Mogensen får noget at se til, da Pusle til alles overraskelse finder ud af, at hun kan trylle. På sin fødselsdag får hun tilsendt en gammel, magisk figur fra sin onkel I Sydamerika. Samme dag må Pusles forældre rejse til London, og den store børneflok er nu overladt til strikse tante Alma.

min søsters børn vælter byen

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie, Diverse
Originaltitel min søsters børn vælter byen
Instruktør Annelise Reenberg
Udgivelsesår 1968
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere