Peters baby

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Annelise Reenberg med skuespillerne Paul Kelvin, Paul Hagen, Gabriel Axel, Emil Haas Christensen fra 1961

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

På sin bryllupsdag finder Peter et brev fra et fransk hospital, der beder ham møde op medbringende sin dåbsattest for at få foretaget en blodprøve. Han har tidligere haft en affære med Tony, som han møder på hospitalet, hvor hun fortæller ham, at de har et barn sammen, som hun agter at bortadoptere. Det kan Peter ikke acceptere, så han bortfører sit eget barn.

Peters baby

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Peters baby
Instruktør Annelise Reenberg
Udgivelsesår 1961
Tags kvinde direktør(woman director), vedtagelse(adoption), Baby-snatching, fremmedgørelse(estrangement)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film