herfra til evigheden

Er en Romantik, Krig, Drama film instrueret af Fred Zinnemann med skuespillerne Jack Warden, Montgomery Clift, George Reeves, Frank Sinatra fra 1953

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
- Engelsk
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

På en militærbase på Hawaii i 1941 kolliderer lidenskab og tragedie. Menig Prewitt (Montgomery Clift) er en ex-bokser, der manipuleres af sine ligemænd og overordnede. Hans ven Maggio (Frank Sinatra) prøver at hjælpe ham, men kæmper med sine egne problemer. Sergent Warden (Burt Lancaster) og Karen Holm (Deborah Kerr) spiller et farligt spil i en utilladelig kærlighedsaffære. Alles skæbner kulminerer under det japanske angreb på Pearl Harbor.

herfra til evigheden

Detaljer

Genre Romantik, Krig, Drama
Originaltitel herfra til evigheden
Instruktør Fred Zinnemann
Udgivelsesår 1953
Tags perle Harbor(pearl harbor), hær Base(army base), bombning(bombing), chikane(harassment), militære liv(military life), Hawaii
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film