Otto er et næsehorn

Er en Familie , Komedie, Animation film instrueret af Kenneth Kainz med skuespillerne Lars Knutzon, Noah Crone Back, Bodil Jørgensen, Troels Walther fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
- Dansk
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Drengen Topper synes, at det er lidt kedeligt at have sommerferie, og det er lidt tosset at være vild med en pige, man ikke rigtig kan hitte ud af. Og så savner han sin far, der sejler rundt langt væk på de syv have eller måske endnu længere væk. Men en dag finder Topper noget ganske særligt, og så er det hele pludselig ikke så kedeligt mere. Han finder en blyant. Ikke en almindelig blyant, det ville der jo ikke være noget særligt ved. Den her blyant kan trylle!

Otto er et næsehorn

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Animation
Originaltitel Otto er et naesehorn
Instruktør Kenneth Kainz
Udgivelsesår 2013
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere