forces of nature

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Bronwen Hughes med skuespillerne Pat Crawford Brown, Jack Kehler, Richard Schiff, William Marquez fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Der er kun to dage til hans bryllup da Ben's planer kommer ud af kontrol og han strander i New York, uden at vide hvordan han skal komme hjem til sin nervøse forlovede i Savannah. Imod sin sunde fornuft, tager den troværdige snarlige brudgom et lift med den frisindede rejsende Sarah - af sted på årets mest oprørske tur. I begyndelsen tiltrækker disse to modsætninger ikke andet end ballade i en mavevridende række af komiske fejltagelser og unaturlige katastrofer. Men en uimodståelig tiltrækning og naturens kræfter truer med for evigt at sende dem ud på et vildspor, i dette frække, hvirvelvinds-eventyr som Jeffrey Lyons har erklæret, "en sjov og frisk tur" - en du aldrig vil glemme.

forces of nature

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel forces of nature
Instruktør Bronwen Hughes
Udgivelsesår 1999
Tags kvinde direktør(woman director), affære(affair), flyvemaskine(airplane), rejse(travel), bryllup(wedding), Cataclysm, Storm, singler(singles), udenomsægteskabelig affære(extramarital affair), enkelt(single)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film