barbie i et havfrueeventyr

Er en Familie , Fantasy, Animation film instrueret af Adam Wood med skuespillerne Kathleen Barr, Haryke Hendrikse, Nakia Burrise, Clara Janson fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Barbie spiller hovedrollen som Merliah, der er surferstjerme i Malibu, California. Hun er en ganske almindelig teenager, indtil hun opdager, at hun faktisk er en havfrue! Merliah og hendes delfinven Zuma drager ud på et eventyr under vandet for at redde Merliahs mor, dronningen af Oceana. Merliah får også hjælp af sine nye havfrueveninder, og det lykkes dem at redde havriget. Det hele ender med, at hun finder ud af, at dét, der gør dig anderledes, faktisk kan være din stærkeste side.

barbie i et havfrueeventyr

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Animation
Originaltitel barbie i et havfrueeventyr
Instruktør Adam Wood, Adam L. Wood
Udgivelsesår 2009
Tags Barbie, Havfrue(mermaid), havfruer(mermaids)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film