far skal giftes

Er en Familie , Komedie, Diverse film instrueret af Lau Lauritzen med skuespillerne Ib Schønberg, Maria Garland, Bodil Kjer, Berthe Qvistgaard fra 1941

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den verdensfjerne og distræte professor Jacob Jensen (Helge Kjærulff-Schmidt) lever udelukkende for sin videnskab og sine frimærker. Hvad der foregår omkring ham, i hans eget hjem, har han ingen anelse om. Hans dygtige, kloge og elskelige husbestyrerinde Karen Frederiksen (Ellen Gottschalck) har i de 11 år, der er gået siden hans kone døde, styret hjemmet med kærlig hånd for ham og hans 3 børn. Den håbefulde amatørbokser Oscar (Poul Reichhardt) og de 2 døtre Else-Margrethe (Berthe Qvistgaard) og Birthe (Bodil Kjer). Hun har taget del i børnenes sorger og glæder og hun har mange gange lånt dem penge, når de har haft tørre lommesmerter. Hun har rost og riset dem på de rette tidspunkter - kort sagt været i deres moders sted. Både professoren og børnene tager hende som en selvfølge. De tager hendes store som små tjenester som givet, og forstår ikke helt, hvad hun i grunden betyder for dem.

far skal giftes

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Diverse
Originaltitel far skal giftes
Instruktør Lau Lauritzen, Lau Lauritzen Jr.
Udgivelsesår 1941
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere