Robocop

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af José Padilha med skuespillerne Gary Oldman, Samuel L. Jackson, WBBrown II, Jennifer Ehle fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Betjenten Alex Murphy (Joel Kinnaman) kæmper for at opretholde lov og orden i et fremtidigt Detroit, hvor kriminaliteten er ude af kontrol. Efter at være blevet alvorligt såret i tjeneste får et multinationalt selskab fingrene i ham. Virksomheden har planer om at skabe en betjent, der er en blanding af menneske og maskine.

Robocop

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller, Eventyr
Originaltitel RoboCop
Instruktør José Padilha
Udgivelsesår 2014
Tags politiet(police), stof(drug), Dystopia, politik(politics), korruption(corruption), vold(violence), terrorisme(terrorism), genindspilning(remake), fremtidige(future), eksplosion(explosion), retfærdighed(justice), Detroit, cyborg, droner(drones), robot, teknologi(technology), loven(law), officer, multinationale(multinational), Robocop, konglomerat(conglomerate), drone
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film