Prinsesse for en dag

Er en Familie , Komedie film instrueret af Finn Henriksen med skuespillerne Malene Schwartz, Paul Hagen, Frits Helmuth, Gitte Hænning fra 1962

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Maj vil gerne synge og forsøger at komme indenfor i teaterbranchen. Da hun møder redaktøren Peter, beslutter han sig for at hjælpe hende lidt på vej. Men hun skal også selv forsøge at være sød over for instruktøren og direktøren Jan. Jan er forlovet med Mette, hvis far har sat mange penge i forestillingen. Da Mette finder Maj hjemme hos Jan, afbryder hun forbindelsen. Mettes far vil fortsat gerne sætte penge i forestillingen, men så melder solisten til finalenumret afbud. Instruktøren kommer i tanke om Maj.

Prinsesse for en dag

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel
Instruktør Finn Henriksen
Udgivelsesår 1962
Tags

Anmeldelser

Skuespillere