Call Me by Your Name

Er en Romantik, Drama film instrueret af Luca Guadagnino med skuespillerne Michael Stuhlbarg, Vanda Capriolo, Victoire Du Bois, Armie Hammer fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
169 kr Altid Se nu

Plot

15 årige Elio og hans fransk-jødiske familie tilbringer sommeren i deres villa i Norditalien. Her forelsker Elio sig dybt I sin fars amerikanske sommerpraktikant, Oliver. For Elio bliver det en sommer, han aldrig glemmer, og som han i tankerne siden vender tilbage til igen og igen.

Call Me by Your Name

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Call Me by Your Name
Instruktør Luca Guadagnino
Udgivelsesår 2017
Tags Kærlighed(love), Italien(italy), svømning pool(swimming pool), onani(masturbation), sommer(summer), LGBT, øvre klasse(upper class), 1980s, kommer af alder(coming of age), teenage Dreng(teenage boy), bøsse forholdet(gay relationship), første Kærlighed(first love), baseret på roman eller bog(based on novel or book), jødiske familie(jewish family), fersken(peach)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere