Lego Dc Super Heroes: The Flash

Er en Familie , Komedie, Animation film instrueret af Ethan Spaulding med skuespillerne Kate Micucci, Troy Baker, Grey Griffin, Nolan North fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
- Dansk
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
- Engelsk
169 kr Altid Se nu

Plot

Morgensolen skinner på The Daily Planet-bygningen, Metropolis’ vartegn. Men da The Joker beslutter at bygningen bør renoveres, er det på tide at slå alarm fordi hele bygningen er ved at styrte sammen! The Justice League kommer hurtigt i aktion men mens der lægges op til kamp mod The Joker, går noget galt med The Flashs kræfter hvilket bevirker at han bliver fanget i en tidscirkel, og så håner den guldklædte Reverse Flash ham oven i købet ustandseligt! Det kræver Flashs hurtighed, lidt magi og et par hjælpende hænder og poter fra the Justice Leagues nye rekrutter The Atom, Krypto the Super Dog og Ace the Bat Hound at bryde cirklen og redde Metropolis.Morgensolen skinner på The Daily Planet-bygningen, Metropolis’ vartegn. Men da The Joker beslutter at bygningen bør renoveres, er det på tide at slå alarm fordi hele bygningen er ved at styrte sammen! The Justice League kommer hurtigt i aktion men mens der lægges op til kamp mod The Joker, går noget galt med The Flashs kræfter hvilket bevirker at han bliver fanget i en tidscirkel, og så håner den guldklædte Reverse Flash ham oven i købet ustandseligt! Det kræver Flashs hurtighed, lidt magi og et par hjælpende hænder og poter fra the Justice Leagues nye rekrutter The Atom, Krypto the Super Dog og Ace the Bat Hound at bryde cirklen og redde Metropolis.

Lego Dc Super Heroes: The Flash

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Lego Dc Super Heroes: The Flash
Instruktør Ethan Spaulding
Udgivelsesår 2018
Tags DC tegneserier(dc comics), superhelte Team(superhero team), Batman, den Flash(the flash), LEGO, underligt kvinde(wonder woman)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere