der var engang en vicevært

Er en Familie , Komedie, Diverse film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Bjørn Spiro, Sigurd Langberg, Asta Hansen, Victor Borge fra 1937

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Christensen (Osvald Helmuth) er vicevært i en ejendom i den indre by. Han er ungkarl og har taget en lille fattig pige (Connie Meiling) til sig. Det er småkårsfolk, der befolker huset, og den gemytlige vicevært er som en far for dem. Oppe på kvisten bor en hel koloni af unge kunstnere: Skuespillere, dansere, forfattere og komponister. De er fattige, men holder fanen højt. De har tillid til, at de en dag vil få det store gennembrud, og de arbejder flittigt på en revy, som deres leder, en ung musiker og komponist (Børge Rosenbaum/Victor Borge), har skrevet.

der var engang en vicevært

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Diverse
Originaltitel der var engang en vicevært
Instruktør Alice O'Fredericks, Lau Lauritzen, Lau Lauritzen Jr.
Udgivelsesår 1937
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere