Vanishing Waves

Er en Romantik film instrueret af Kristina Buozyte med skuespillerne Philip Lenkowsky, Sharunas Bartas, Vytautas Kaniušonis, Gabija Ryskuviene fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Vanishing Waves– en sci-fi romance. Som en del af et solidt videnskabeligt eksperiment, baseret på neural overførelse, gennemlever en ung uhindret mand en utrolig rejse i en anonym koma-ramt kvindes bevidsthed. Historien udforsker roden til begær ved at fremstille forbindelser og modsigelser mellem den menneskelige krop og sindet. Denne dybe og følelsesladet historie, er baseret på eksterne arketyper af menneskelig dualitet, som er indpakket i moderne omgivelser, som vil være let genkendelige og identificeret af flere forskellige tilskuer. Det er en historie for voksne som er nysgerrige på kundskaben, livet og passion.

Vanishing Waves

Detaljer

Genre Romantik
Originaltitel Aurora
Instruktør Kristina Buozyte
Udgivelsesår 2015
Tags kvinde direktør(woman director), eksperiment(experiment)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere