Man Up

Er en Romantik, Komedie film instrueret af ben palmer med skuespillerne Paul Thornley, Oliver Lansley, Ophelia Lovibond, Harriet Walter fra 2015

Sammenlign priser

Abonnement
Køb
99 kr. for Altid
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Nancy er 34 år gammel, kæreste-fri og på vej til sine forældres bryllupsdag - endnu 10 år af deres kvalmende succesfulde ægteskab er gået, og mon ikke Nancy 100 gange må fortælle hvad status på hendes forhold er? Men så løber hun ind i den charmerende Jack, der tror Nancy er den blind date han skal møde.

Man Up

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Man Up
Instruktør ben palmer
Udgivelsesår 2015
Tags blind dato(blind date), part(party), bryllup jubilæum(wedding anniversary), fejl identitet(mistaken identity), bowling, en nat(one night)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film