Kidnapning

Er en Familie , Komedie, Krimi film instrueret af Frederik Meldal Nørgaard med skuespillerne Samuel Jacob Hallas, Anders Brink Madsen, Samuel Hallas, Therese Damsgaard fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
29 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Filmen handler om Bertrams familie, der af deres onkel Georg bliver hvirvlet ind i et kidnapningsforsøg af en rigmandssøn, så de kan skaffe penge til en ny lejlighed, da de er blevet smidt ud af fogeden. Men tingene går ikke helt som planlagt. Filmen er en hæsblæsende gangsterkomedie for hele familien, en slags "Ocean's Eleven" for børn og barnlige sjæle.

Kidnapning

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Krimi
Originaltitel Kidnapning
Instruktør Frederik Meldal Nørgaard
Udgivelsesår 2017
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere