License to Wed

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Ken Kwapis med skuespillerne Mandy Moore, Eric Christian Olsen, Christine Taylor, Mindy Kaling fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Sadie Jones har altid drømt om at blive gift med sit livs udkårne i den kirke hendes familie altid er kommet i. Og nu, hvor hun har fundet drømmemanden bliver hun skuffet da det viser sig, at der kun er én ledig tid til et bryllup i kirken indenfor de næste to år.

License to Wed

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel License to Wed
Instruktør Ken Kwapis
Udgivelsesår 2007
Tags nye Kærlighed(new love), ægteskab(marriage), præst(priest), kirke(church), bryllup(wedding), bruden(bride), ti befalinger(ten commandments), brudgommen(bridegroom), relation, partnerskab(partnership), civile registreringsdatabasen Office(civil registry office)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film