Billionaire Boys Club

Er en Biografi, Thriller, Drama film instrueret af James Cox med skuespillerne Jeremy Irvine, Brittani Zonker, Bokeem Woodbine, Greg DiLeo fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
149 kr Altid Se nu

Plot

Joe Hunt (Ansel Elgort) og Dean Karny (Taron Egerton) er to venner I tyverne, og de er meget interesserede i investeringer. Gennem et udspekuleret bedrageri bliver de hurtigt velhavende, men lige så hurtigt mister de pengene igen til den mere rutinerede bedrager Ron Levin (Kevin Spacey). Det, som tidligere var en hovedløs leg, udvikler sig til et spil med livet som indsats!

Billionaire Boys Club

Detaljer

Genre Biografi, Thriller, Drama
Originaltitel Billionaire Boys Club
Instruktør James Cox
Udgivelsesår 2018
Tags Los Angeles, USA, mord(murder), grådighed(greed), 1980s, baseret på True begivenheder(based on true events), fidus(scam), løgne(lies)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere