The Monster

Er en Fantasy, Gyser, Drama film instrueret af Bryan Bertino med skuespillerne Zoe Kazan, Aaron Douglas, Ella Ballentine, Scott Speedman fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
99 kr Altid Se nu

Plot

Den unge mor Kathy og hendes datter Lizzy kører gennem en mørk skov en sen nat. Pludselig går bilen i stykker, og de to er strandet. Der går ikke lang tid, før den lille families problemer på hjemmefronten og deres frustrationer over den aktuelle situation bliver ret ubetydelige. Det går nemlig op for Kathy og Lizzy, at ude i skovens mørke er der et vaskeægte, dødbringende monster, der har udset sig dem som mål.

The Monster

Detaljer

Genre Fantasy, Gyser, Drama
Originaltitel The Monster
Instruktør Bryan Bertino
Udgivelsesår 2016
Tags datter(daughter), skov(forest), Monster, mor(mother), bil ulykke(car accident), regn(rain), alkoholisme(alcoholism), tordenvejr(thunderstorm)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere