Grey Owl

Er en Action, Western, Biografi film instrueret af Richard Attenborough med skuespillerne Vlasta Vrana, Stewart Bick, Vlasta Vrána, Annie Galipeau fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Archie Grey Owl har en hemmelighed - og han gemmer den godt. Han arbejder i den storslåede canadiske vildmark med at sætte fælder op. En ung kvinde af indiansk afstamning fra byen beder ham lære sig alle de gamle indianske dyder. Hun bliver hurtigt forfærdet over, hvordan mange dyr lider og dør pinefuldt i de fælder, der er sat op - og det bliver hende, der lærer Grey Owl, at de barbariske fangstmetoder må stoppes. Men hans inderste hemmelighed opdager hun først til allersidst.

Grey Owl

Detaljer

Genre Action, Western, Biografi, Drama
Originaltitel Grey Owl
Instruktør Richard Attenborough
Udgivelsesår 1999
Tags Native amerikansk(native american)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere