den søde kløe

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Billy Wilder med skuespillerne Ron Nyman, Marilyn Monroe, Doro Merande, Kathleen Freeman fra 1955

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Mens Richard Sherman bliver hjemme på Manhattan for at arbejder, tager hans kone og børn på sommerferie. Ensom sidder han tilbage og fantaserer om de kvinder, han har mødt i sit liv. Dagdrømmene får en brat ende, da han møde sin nye nabo. Hun er fotomodel og tilsyneladende lige så naiv, som hun er smuk. Med skumle bagtanker inviterer Sherman hende på middag, der dog ikke bliver helt den succes, han havde tænkt sig.

den søde kløe

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel den søde kløe
Instruktør Billy Wilder
Udgivelsesår 1955
Tags utroskab(adultery), kone mand forholdet(wife husband relationship), nabo(neighbor), Subway, gift par(married couple), ægteskab kontrakt(marriage contract)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film