on a clear day

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Gaby Dellal med skuespillerne Peter Mullan, Brenda Blethyn, Billy Boyd, Sean Mcginley fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Hvad gør man, når man bliver fyret fra det job, man trofast har passet i 40 år? Man finder på en desperat plan, der kan give meningen og selvtilliden tilbage. Sådan er det med 55-årige Frank, som går i gang med at træne til at svømme over den 35 kilometer lange Engelske Kanal - en nærmest umulig bedrift, men med de gode kammerater i ryggen er intet umuligt.

on a clear day

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel on a clear day
Instruktør Gaby Dellal
Udgivelsesår 2005
Tags kvinde direktør(woman director), indie, venskab(friendship), ægteskab(marriage), uafhængige film(independent film), familie relationer(family relationships), engelsk kanal(english channel), svømmer(swimmer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film