elsker dig for evigt

Er en Romantik, Diverse, Drama film instrueret af Susanne Bier med skuespillerne Niels Olsen, Paprika Steen, Pelle Bang Sørensen, Ulf Pilgaard fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Hvad sker der, når alt det vi tager for givet forsvinder, når fremtiden med ét står uforudsigeligt foran os, og vi ikke længere har kontrol over vores hverdag? "Elsker dig for Evigt" handler om fire mennesker og deres pludselige og uforberedte møde med livets skrøbelighed og ikke mindst kærlighedens styrke. Cecilie og Joachim er unge og forelskede. De skal giftes og har livet for sig. Men så går det galt, og pludselig er alting forandret. Ikke kun for Cecilie og Joachim men også for Marie og Niels. Marie og Niels er bege i slutningen af 30’erne og lever i et lykkeligt ægteskab med tre børn, men deres ægteskab sættes på en hård prøve, da Niels forelsker sig lidenskabeligt i Cecilie. Spørgsmålet er om Niels og Cecilie er parate til at opgive alt for deres kærlighed. En ting er sikkert, ingenting kan blive som før.

elsker dig for evigt

Detaljer

Genre Romantik, Diverse, Drama
Originaltitel elsker dig for evigt
Instruktør Susanne Bier
Udgivelsesår 2002
Tags forholdet(relationship), kvinde direktør(woman director), hemmelighed Kærlighed(secret love), chance, affære(affair), Danmark(denmark), desperation, Hospital, skilsmisse(divorce), bil Crash(car crash), handicappede person(handicapped person), individuelle(individual), dogme 95, brudt engagement(broken engagement), forstand af skyld(sense of guilt), deaktiveret(disabled), paraplegiker(paraplegic), bryllup løfter(wedding vows), udenomsægteskabelig affære(extramarital affair)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film