15:17 Til Paris

Er en Biografi, Thriller, Drama film instrueret af Clint Eastwood med skuespillerne Jeanne Goursaud, P.J. Byrne, Thomas Lennon, Ethan Rains fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
139 kr Altid Se nu

Plot

Nogle amerikanske soldater skal stoppe et terrorangreb på et tog. Filmen skildrede hverdagsheltene og er baseret på sande begivenheder. Hvad der skiller filmen ud fra andre i genren, er, at soldaterne Spencer Stone, Anthony Sadler og Alek Skarlatos alle spiller sig selv, mens den øvrige rollebesætning består af professionelle skuespillere.

15:17 Til Paris

Detaljer

Genre Biografi, Thriller, Drama
Originaltitel The 15:17 to Paris
Instruktør Clint Eastwood
Udgivelsesår 2018
Tags Paris, baseret på bog(based on book), terrorisme(terrorism), klasseværelset(classroom), toget(train)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere